Övriga produkter

Genom Föreningspizzan och våra samarbetspartners har föreningar och lag nu möjlighet att erbjuda andra produkter till sina slutkunder.

Beställningar av Landmann Pizzaset och Grillkung Ooni gasolugn görs tillsammans med våra pizzabottnar.

Landmann Pizzaset

Med Landmann Pizzaset kan man tillaga frasiga pizzor året runt. Sten passar perfekt på grillen men även i en vanlig hemmaugn. Den hopfällbara spaden är mycket gör det mycket praktiskt att kunna hantera din pizza på ett bra sätt.

Pizzaset (rund sten, spade och skärare)

Ert pris 300 kr

Pris till slutkund 349 kr

Föreningen eller laget tjänar 49 kr per sålt set.

Tillfälligt slutsålt, finnas att beställa igen januari 2020.

Pizzaset (fyrkantig sten och spade)

Ert pris 300 kr inkl moms

Pris till slutkund 349 kr inkl moms

Föreningen eller laget tjänar 49 kr per sålt set.

Grillkung Ooni Koda - Gasolugn

Med en Ooni - Gasolugn kan ni tillaga våra pizzabottnar på klassiskt Italienskt sätt. Resultatet blir en frasig och god pizza som är klar på ca 1-1,5 minuter! Denna passar perfekt för föreningar eller lag som vill kunna erbjuda pizza vid cuper eller events eller, för den som helt enkelt bara vill ha en klassiskt pizzaugn.

Ert pris 2600 kr inkl moms.

Jag förstår